Weekend Olst 15-17 november 2019

Weekend Olst, 15-17 november 2019

Met zeer goede herinneringen aan het weekend van vorig jaar organiseert Klankinitiatief dit najaar weer een weekend voor mensen die zich verder willen verdiepen in de methode Lichtenberg en voor mensen die willen kennismaken met deze manier van zingen.

Hoeve Wetermans, de locatie in Olst die we vorig jaar gevonden hebben ademt ruimte, klank, creativiteit en bezieling. De visie en sfeer past goed bij ons en wij zien er opnieuw naar uit hier te kunnen verblijven en ons weekend op eigen wijze vorm te geven na jarenlange ervaring en scholing in de methode Lichtenberg.

De groepsaccommodatie heeft een prachtige hoge werkruimte met vleugel en een mooie akoestiek, waar de klank goed tot zijn recht komt.

De hoeve beschikt over 2 persoonskamers met eigen douche en toilet. Er zijn voldoende zitjes en ruimtes om je tussendoor even terug te trekken.

De hoeve ligt 5 kilometer boven Deventer, en is vrijdag vanuit Olst of Deventer met de bus te bereiken. Het grenst aan het natuurgebied: Het Hanszebos.

Dit natuur-stiltegebied draagt bij aan het gevoel een weekend helemaal weg te zijn.

Er starten rondwandelingen in de buurt. Zie de site: www.hoevewetermans.nl

Er is ruimte voor 10-14 mensen die zich aan de hand van een thema verder in de methode Lichtenberg willen verdiepen. Er is een grote plaats ingeruimd voor individuele lessen in een halve groep.

Lichaamsbewustwording, theorie, samen luisteren en zingen komen op creatieve wijze aan bod. Naast het zingen van klanken werken we aan een aantal liederen die vooraf worden toegestuurd. Met elkaar en individueel ga je een ontwikkelingsproces aan.

Veel facetten uit dit weekend worden op soortgelijke wijze in de weekenden in het Lichtenberger Instituut aangeboden. Dit jaar is het thema:

Spraakmakende stem

De kosten zijn € 340,- inclusief twee overnachtingen in tweepersoonskamers met gescheiden bedden, 2 keer ontbijt, 2 keer lunch en 2 keer diner.

Tijden: vrijdag 15 november 16.30/17.00 uur tot zondag 17 november 16.00 uur

De kok zal vegetarische maaltijden voor ons verzorgen.

Je kunt je inschrijven voor dit weekend door een mail te sturen naar

ineke@klankinitiatief.nl

De betaling vragen we je vervolgens in twee termijnen te voldoen.

Hierover ontvang je van ons nader bericht na opgave.